Nettside

Hjemmesiden er som oftes kundens første med bedriften. Nettsiden er bedriftens førsteinntrykk og mange bestemmer seg allerede her om de skal kjøpe, spørre om et tilbud eller surfe videre. Har du råd til å ha en nettside eller en mobilversjon som ikke fungerer?

Fremtidens systemer

 

Vi surfer på nett mer enn noen gang. Vi vil være pålogget til enhver tid og kjøpe det vi vil, når vi vil. Dette skal være lett og gå knirkefritt. Et system som er tungvindt, trengt og gammeldags blir fort klikket bort i fordel med noe nytt og moderne.

 

Vi I Lagarhus Products lager skreddersydde løsninger til deg. Enten om du skal selge produkter på nett, starte treningssenter eller vise fram en idé. Vi lager topp moderne løsninger med et enkelt brukergrensesnitt slik at både din og kundens hverdag blir best!

Et system du kan stole på

Alle våre nettsider blir levert med HTTPS og SSL kryptering. Dette gjør nettkjøp, medlemskap og personlig informasjon trygt lagret og fungerer like bra på datamaskin, nettbrett og mobil. Nettsidene våre blir også levert med god driftsikkerhet som sikrer oppetid og rask innlastingstid. Dette er kritisk når kundene dine skal møte nettsiden din for første gang!

Vi leverer også SEO - Søkemotoroptimalisering på våre nettsider. Dette sørger for at du kommer høyt på Google søk!

Vi plukker fra øverste hylle

Prisen på en nettside idag varier på hvilket utstyr, funksjoner og design du ønsker. Mange aktører tar seg godt betalt da det er tidskrevende å lære seg nye programmer, designe nye maler og sette opp nye funksjoner.

For å gi deg den beste kvaliteten og prisen henter vi ut de beste. Ikke fra bare Norge, men hele verden! Vi setter opp et profesjonelt kjerne team som på forhånd vet hvordan de skal løse oppgaven. Dette reduserer tidsforbruket og gir deg en vesentlig lavere pris og minst like bra produkt!